Turun kaupungin tulee olla avoin "Toriparkin" todellisesta luonteesta!

Viimeisen muutaman vuoden aikana Turun kaupungin kaunista keskustaa on rumentanut niin kutsutun "Toriparkin"  rakennusurakan aikaansaama monttu. Virallinen narratiivi on ollut, että kuolevan keskuksen elävöittämisen nimissä, kaupunki on päättänyt rakentaa lisää parkkitilaa keskustaan, jotta autoilevat ihmiset tulisivat käyttämään sen tarjoamia palveluja - siitä huolimatta, että parkkihalleja on ollut riittävästi mm. Puutorin yhteydessä ja kuntavaltuusto on taistellut aktiivisesti keskustan autoilua vastaan. Mediapoolin rankan vaikuttamisen seurauksena turkulaisille päättäjille on muodostunut kuva, että Skanssi ja Kupittaa korvaisivat Turun keskustan roolin. Pitävätkö päättäjämme meitä typerinä? 

Varsinais-Suomen akseli näkee tämän fasaadin läpi ja tiedämme, mitä keskustan montusta oikeasti löytyy. Väitteet torista löytyvän montun parkkiudesta ovat olleet selkeästi valheellisia. Rakennusurakka on kestänyt useita vuosia ja siihen oli pitkään asennettu näköesteet (kuulemma "melu- ja näköhaitan" ehkäisemiseksi), jotteivat tavalliset kadun tallaajat näkisi mitä nämä rakennusmiehet oikeasti tekevät. 

Varsinais-Suomen akseli vaatii, että Turun kaupunki on avoin siitä, että Kauppatorin alle rakennetaan Suomen strategisten joukkojen ylpeyden, Väinämöinen IV ydinkärkiaseen, maanalaista siiloa. Nyt Venäjän muuttuneen turvallisuustilanteen vuoksi Turun kaupungin on näytettävä kyntensä ja paljastettava valttikorttinsa avoimesti ja rehellisesti! 

S-ryhmän vapaamuurarit eivät meitä huijaa puolivillaisilla peittely-yrityksillään!